Cassette unit

Het cassette unit is specifiek ontworpen voor ruimten die beschikken over een verlaagd plafond. Dit type model is bijzonder geliefd en wordt vaak toegepast in winkelomgevingen, moderne kantoorruimtes en diverse praktijkruimtes van professionals. Afmetingen zijn 90x90cm of 60x60cm. 

Ik wil een airco laten installeren

Wand unit

Een wand unit wordt hoog aan de muur bevestigd en is door zijn vormgeving eenvoudig te integreren in diverse interieurstijlen. Deze multi split unit kan samen met andere modellen verbonden worden aan één buitenunit. Mede dankzij de simpele en snelle wandmontage is dit het meest gekozen airconditioningsysteem voor thuis.

Vloer unit

Vloer units zijn uiterst geschikt voor vertrekken met beperkte ruimte. Ze kunnen laag tegen de wand, in een nis, onder een venster of zelfs half ingebouwd in de muur worden geplaatst. Ze zijn vooral perfect voor zolderruimtes of kamers met schuine plafonds en lage wanden.

Plafond onderbouw

Plafond onderbouw airco systemen worden met name toegepast op plaatsen waar geen -of een te beperkte- ruimte boven het verlaagde plafond aanwezig is om een airco unit te plaatsen. Plafond onderbouw airco units worden dan ook -zoals de naam al aangeeft- onder het plafond gemonteerd, waardoor ze geen ruimte innemen tussen een bovenverdieping en het verlaagde plafond daaronder.

×